DIENSTEN:
onze digitale toolbox

Sociale media

Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter , Snapchat … ze zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks patroon van jouw doelgroep. Het is dan meestal ook logisch dat we op die kanalen met hen in gesprek willen gaan.

Een welgemikte advertentiecampagne of een lange termijn contentstrategie: we staan garant voor een gerichte aanpak die jouw doelen perfect ondersteunt.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Met de juiste keywords en goed opgestelde advertentieteksten kunnen we er voor zorgen dat jouw boodschap prominent in Google verschijnt op het moment dat mogelijke klanten naar jouw product of dienst op zoek zijn.

Voordelen zijn dat je super lokaal kan gaan adverteren, de klikprijs zelf onder controle houdt en mensen bereikt die voor jou openstaan. Zo staan de investeringen die je doet steeds in verhouding tot de winst die je er weer uit haalt.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Adverteren hoeft niet altijd de eerste optie te zijn. Een goed ingevulde site duikt ook wel op in de zoekresultaten. Maar is je site technisch wel goed opgebouwd om goed te scoren? Bevat die de termen waar je publiek naar zoekt?

Met SEO technieken optimaliseren we jouw site zo rond de ranking factoren van Google, dat zoekmachines die met plezier een mooie plaats geven in de zoekresultaten!

Audit, analytics en conversie optimalisatie

Je website krijgt misschien wel voldoende bezoekers, maar levert te weinig resultaten op. Is die wel geschikt voor de doelen die je voor ogen hebt? Zijn we zeker dat de bezoeker er komt doen wat jij wil?

Op basis van analytics data en heat maps analyseren we je website zetten we de focus op de doelen die jij wil bereiken. We maken het de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk om te converteren. Zo maken we van je website een echte groeimachine!